Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Renoverat och nytt i Varberga

Vi renoverar bostäderna i Varberga från topp till tå. Nu har turen kommit till Varbergagatan 116–120, där de nya hyresgästerna kan flytta in från september 2020.

Vi renoverar bostäderna helt och hållet och byter det mesta som tekniska installationer, stammar, ledningar och ny ventilation med luftåtervinning. Dessutom isolerar vi väggarna extra på känsliga ställen. Vi sätter också in nya fönster, dörrar och garderober.
Bostäderna blir mer tillgängliga genom bredare dörrar, tillgängliga kök och badrum samt dusch. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Bostäderna

Lägenheterna får  nya ytskikt på väggar och golv. I vardagsrummet är det ekparkett på golvet medan kök, sovrum och hall får moderna linoleumgolv. Väggarna i alla rum tapetseras.

Köken har fått ny köksutrustning med hällspis, kyl/frys och nya skåpsnickerier. Bostäder som är två rum och kök eller större får dessutom diskmaskin.

Badrummen får plastmatta på golven och kaklade väggar. Badrummet är förberett för tvättmaskin, vilket du kan välja som tillval.

Bostäderna har blivit mer tillgängliga genom bredare dörrar, tillgängliga kök och badrum samt dusch istället för badkar. Vi har satt in nya fönster, dörrar och garderober. De flesta lägenheterna har balkong alternativt uteplats, eller så finns det lägenheter som har båda alternativen.

Gård och omgivningar

Trapphusen får nya entrépartier, porttelefon och kodlås.

Lägenhetsförråd till alla bostäder finns i källaren. På gården skapar vi ny cykelförvaring med låsbara cykelställ.

Bra att veta:

  • Lägenhetsförråd och cykelförvaring kommer inte vara färdiga samtidigt som lägenheterna.
  • Finplanering av gården påbörjas efter att lägenheterna är klara. När du flyttar in kommer huset och gården till viss del fortfarande att vara en byggarbetsplats.
  • Uteplatserna kommer inte att vara klara vid inflytt, de färdigställs samtidigt som gården. Du får dock hyresrabatt under tiden som du inte kan använda din uteplats.

Hyror

Vi tillämpar individuell mätning, vilket innebär att du betalar själv för det vatten du använder i bostaden samt i tvättstugan. Kostnaden läggs på din hyra i efterskott.

Exempel på lägenhetstyper

Antal rum Storlek Månadskostnad Dokument
Ett rum och kök 49 kvm 5 302 kr/mån Planlösning
Två rum och kök 49 kvm 5 887 kr/mån Planlösning
Tre rum och kök 70 kvm 7 838 kr/mån Planlösning
Tre och ett halvt rum och kök 82 kvm 8 874 kr/mån Planlösning
Sex rum och kök 132 kvm 12 286 kr/mån Planlösning
Tillbaka till listningen