fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Hyreslivet är enkelt och bekvämt

Att hyra lägenhet är det perfekta alternativet för många – oavsett ålder och bakgrund. Du får ett bekvämt boende som inte ställer så stora krav, ett boende där du slipper ta lån och betala räntor och amorteringar.

På köpet får du friheten att enkelt kunna byta bostad om livet förändras (du har bara tre månaders uppsägningstid). Du får valfrihet i och med att du kan prova på att bo i olika lägenhetstyper och områden. Och du får tryggheten i att veta att du kan få hjälp om något går sönder.

Lediga lägenheter

Nytt och fräscht – utan krav på många poäng

Hyreslivet innebär massor av fördelar. Men inte nog med det. Vi har precis blivit klara med flera renoveringar och nybyggnationer. Det gör att vi just nu har många fina lägenheter med snabb inflyttning som bara väntar på att bli ett mysigt hem.

Det firar vi med att göra det möjligt för fler att bo hos oss, även utan att ha hunnit spara ihop så många ÖBO-poäng. Du kanske är en av dem som inte tror att du har chans att få en lägenhet hos oss? Tänk om – och hitta hem hos oss.

Så här funkar våra poäng

Mer än en hyresvärd

ÖBO är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det innebär förutom trygghet och stabilitet att vi har ett samhällsansvar och erbjuder bostäder som passar örebroarnas olika förutsättningar och behov.

Vi har också ett uppdrag från vår ägare, Örebro kommun, att bidra till utvecklingen av Örebro. Helt enkelt göra staden ännu bättre att bo i. Därför är vi med och skapar trygga ytor, gröna parker och roliga lekplatser. Vi är engagerade i aktiviteter och stöttar föreningar, organisationer och evenemang som är viktiga – och roliga – för alla oss som bor här. Ofta innebär det att vi kan ge våra hyresgäster lite extra bra erbjudanden på fotbollsmatcher, teatrar, stadsvandringar och mycket, mycket mer.

Vårt hållbarhetsarbete.