Hoppa till huvudinnehållet

Ledigt just nu

Letar du lägenhet, lokal, parkeringsplats eller förråd? Kolla in vad som finns ledigt just nu. Hoppas att du hittar något som passar dig perfekt.

 

Söker du en lokal för din verksamhet?

Bostäder för dig som fyllt 65 och gillar gemenskap

Ibland är det skönt att ha lite mer gemensamt med sina grannar. ÖBO Senior passar för dig med aptit på livet – men även för dig som önskar en trygg och tillgänglig bostad.

Allt från skön korridor till lägenhet med egen uteplats

Är du ny i stan och vill bo med ett gäng andra studenter i en korridor? Det fixar vi. Behöver du en egen lägenhet för att få läsro? Det fixar vi också.

Använd vänster- och högerpil för att navigera mellan tabbar.

Nyrenoverat på Krönikegatan

På Krönikegatan 1–23 i Vivalla renoverar vi bostäder från grunden och i takt med att de är klara hyr vi ut dem. Du som tecknar avtal mellan 1 januari och 31 mars får 25% hyresrabatt under 12 månader. Finns ditt nya hem här?

Läs mer om Krönikegatan

Nya Varberga centrum

Nu skapar vi ett tryggt, levande och attraktivt centrum – för boende, företag och besökare. I förnyelsen ingår nya och renoverade bostäder och lokaler, ett större torg och fler parkeringsplatser. Projektet pågår 2021–2025.

Läs mer om Varberga centrum

Bostäder och förskola på Södra Ladugårdsängen

Nu bygger vi 75 bostäder samt en förskola i kvarteret Biplanet på södra Ladugårdsängen. Husen miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver och är klara sommaren 2023.

Läs mer om kvarteret Biplanet

Kvarteret Hållstugan – örebroarnas nya mötesplats!

ÖBO bygger om och bygger nytt. Mitt i centrala Örebro skapar vi nya kvarteret Hållstugan – platsen för möten mellan människor, smaker, tradition och inspiration. Byggprojektet pågår 2021–2025 och omfattar nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, kontor, ett litet torg och gröna stråk.

Läs mer om kvarteret Hållstugan

Vanliga frågor