fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Ledigt just nu

Letar du lägenhet, lokal, parkeringsplats eller förråd? Kolla in vad som finns ledigt just nu. Hoppas att du hittar något som passar dig perfekt.

Söker du en lokal för din verksamhet?

Bostäder för dig som fyllt 65 och gillar gemenskap

Ibland är det skönt att ha lite mer gemensamt med sina grannar. ÖBO Senior passar för dig med aptit på livet – men även för dig som önskar en trygg och tillgänglig bostad.

Allt från skön korridor till lägenhet med egen uteplats

Är du ny i stan och vill bo med ett gäng andra studenter i en korridor? Det fixar vi. Behöver du en egen lägenhet för att få läsro? Det fixar vi också.

Använd vänster- och högerpil för att navigera mellan tabbar.

Änggatan 18 - bostäder för stadsliv

I det ombyggda åttavåningshuset på Änggatan 18 hittar du trivsamma bostäder från ett till tre rum och kök. Direkt utanför dörren har du Örebros hela utbud – och i huset både restaurang och ny takbar med utsikt över söders takåsar. Ett perfekt läge för dig som älskar stadsliv.

Läs mer om Änggatan 18

Varberga centrum - med magisk utsikt

I vårt nybyggda tiovåningshus i Varberga centrum väntar härliga bostäder med stora balkonger och Örebros kanske bästa utsikt. Flytta in här – och behåll dina poäng hos ÖBO.

Läs mer om Varberga centrum

Flytta till Krönikegatan och behåll dina köpoäng

På Krönikegatan 1–23 i Vivalla hyr vi ut våra helt nyrenoverade bostäder. Du som flyttar in här behåller dina ÖBO-poäng – samtidigt som du tjänar in nya. Dessutom har du möjlighet att få ett anpassat inflyttningsdatum.

Läs mer om bostäderna

Nyrenoverade bostäder – behåll dina köpoäng

På Varbergagatan hyr vi ut våra nyrenoverade bostäder. Du som flyttar in här behåller dina ÖBO-poäng – samtidigt som du tjänar in nya! Dessutom har du möjlighet att få ett anpassat inflyttningsdatum.

Läs mer om erbjudandet och bostäderna

Kvarteret Hållstugan – örebroarnas nya mötesplats!

ÖBO bygger om och bygger nytt. Mitt i centrala Örebro skapar vi nya kvarteret Hållstugan – platsen för möten mellan människor, smaker, tradition och inspiration. Byggprojektet pågår 2021–2025 och omfattar nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, kontor, ett litet torg och gröna stråk.

Läs mer om kvarteret Hållstugan

Vanliga frågor