Hoppa till huvudinnehållet

Kvarteret Hållstugan – örebroarnas nya mötesplats

ÖBO bygger om och bygger nytt. Mitt i centrala Örebro skapar vi nya kvarteret Hållstugan – platsen för möten mellan människor, smaker, tradition och inspiration. Häng med på resan från grävmaskin till chokladpralin. Från trafikstök till drömkök. Från varselväst till firmafest. Vi ses i Kvarteret Hållstugan – maten, mixen, mötesplatsen.

Intill Stortorget i centrala Örebro skapar vi nya kvarteret Hållstugan – en trygg och levande mötesplats för örebroare och besökare. Byggprojektet pågår 2021–2026 och omfattar nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, kontor, ett litet torg och gröna stråk. Här skapar vi attraktivt stadskvarter, där vi historia möter nutid.

Uthyrning pågår

Just nu arbetar vi med uthyrningen av våra nyrenoverade sekelskiftesbostäder på Stortorget 19. De som anmält intresse under ansökningstiden kontaktas i turordning efter köpoäng. De bostäder som inte eventuellt inte hyrs ut nu, publiceras igen för uthyrning och då kan du anmäla ditt intresse. Står du inte redan i ÖBOs bostadskö? Registrera dig här. 

Här kan du läsa mer om de fina bostäderna!

Besök kvarterets egen webbplats och se vad som är på gång

Välkommen in till kvarterethållstugan.se!

Det här finns i området

Tillbaka till listningen