fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Det här erbjuder vi

Vi vill att du som arbetar på ÖBO ska ha möjlighet att utvecklas, göra saker som berör och samtidigt ha kul. Vi fattar att jobbet inte är allt, men det är en stor del av ditt liv och den vill vi göra så bra och meningsfull som möjligt.

Hos oss har du det bra

Här får du utvecklas och göra saker som berör genom att jobba med det som är viktigt för de som bor hos oss, för staden och för oss alla som lever och jobbar i Örebro. Din anställning är trygg och långsiktig även om konjunkturen viker.

Det som kännetecknar vår kultur är att vi har kul på jobbet med trevliga arbetskamrater och en god familjär gemenskap. Hos oss får du utveckling med frihet under ansvar och varierande arbetsuppgifter.

Vi arbetar utifrån våra värderingar

  • Människors lika värde – Vi bemöter alla människor med respekt och värdesätter olikheter.
  • Miljöansvar – Vi minskar systematiskt företagets miljöpåverkan, underlättar för våra hyresgäster att leva klimatsmart och erbjuder sunda boendemiljöer.
  • Samhällsansvar – Vi bidrar till en hållbar och attraktiv stad där vi tar ett stort socialt ansvar.
  • Öppenhet – Vi kännetecknas av en öppen kommunikation, vi lyssnar och tar till oss ny kunskap för att möta omvärldens förändringar.

Balans mellan arbete och fritid

Vi är måna om våra medarbetare och möjligheten till ett hälsosamt och hållbart arbetsliv där vi som företag har ett hälsofokus. Genom möjlighet till flexibla arbetstider, fler semesterdagar, arbetstidsförkortning och lediga halvdagar vid storhelger får du livet att gå ihop.

ÖBO-personal joggar utomhus på en grusväg tillsammans.

Hälsa + gemenskap = sant!

Rörelse och träning får gärna vara ett inslag i arbetsdagen. Kreativa kollegor anordnar lunchträningar och pausgympa där alla är välkomna att delta.

Vi har en aktiv personalklubb som ordnar roliga aktiviteter med allt från bowlingkvällar till gemensamma resor, matlagningskurser eller motionsaktiviteter. Det finns något för alla att hänga med på!

Utöver det får all personal:

  • ett generöst friskvårdsbidrag
  • tillgång till fjällstuga
  • frukt varje dag
  • aktivitetsbaserade arbetsplatser