fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Så söker du förråd

Behöver du extra förvaringsutrymme? Hyr ett förråd hos oss! Vi har förråd i alla möjliga storlekar utspritt över de flesta av våra bostadsområden och stadsdelar.

Registrera dig

För att söka förråd behöver du vara registrerad som sökande av ett förråd. Du kan registrera dig från att du har fyllt 18 år. Registrera dig.

Du som redan är registrerad hos ÖBO loggar in på Mina sidor och aktiverar kategorin ”Förråd”. Logga in på Mina sidor.

När du är registrerad samlar du en ÖBO-poäng per dag.

Sök förråd

Våra lediga förråd publiceras på vår hemsida. Se alla lediga förråd.

Sök på två olika sätt

Du söker förråd med dina poäng. För de förråd som ligger för uthyrning direkt gäller att den som först anmäler sitt intresse får förrådet.

Gör en intresseanmälan

När du hittar ett förråd du är intresserad av att hyra anmäler du ditt intresse via hemsidan. Logga in och klicka på ”Gör intresseanmälan”.

Du hittar alla dina intresseanmälningar på Mina sidor.

Svara på erbjudandet

När anmälningstiden gått ut skickas ett erbjudande till de som har högst poäng. Erbjudandet ser du även på Mina sidor, ”Mitt sökande”.

Besvara erbjudandet på Mina sidor genom att tacka ja eller nej. Om du inte svarar på erbjudandet tolkar vi det som att du tackar nej.

För att kunna signera avtal med BankID, aktivera E-avtalssignering på Mina sidor.

Teckna avtal

Blir förrådet ditt är det dags att teckna avtal. Med BankID kan du signera ditt avtal digitalt på Mina sidor, om inte annat meddelas i kontakt med Uthyrningen.

Om avtalet inte signeras inom angiven tid annulleras det.

När du tecknat avtal nollställs dina poäng i kategorin. Vill du börja samla nya ÖBO-poäng behöver du registrera dig på nytt som sökande. Det gör du på Mina sidor under fliken ”Mitt sökande”, och det kan du göra så snart du har signerat ditt nya avtal. Därefter måste du aktivera dig minst var 12:e månad för att behålla dina poäng.