fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Om webbplatsen

Information om hur vår webbplats fungerar och hur du kan anpassa den efter dina egna önskemål.

Anpassa webbplatsens utseende

I din webbläsare kan du göra inställningar för att välja hur du vill att innehållet ska presenteras. På det sättet kan du spara de inställningar som du behöver och använda dem på alla webbplatser som fungerar som de ska. Du kan exempelvis förstora texten, anpassa färger och byta typsnitt.

Så här hittar du på obo.se

Vårt mål är att du som besökare ska få svar och hitta rätt snabbt. Här beskriver vi kort hur du når den information som intresserar dig.

Sökfunktion

Om du vet vad du letar efter är vår sökfunktion ett bra alternativ. Den hittar du via förstoringsglaset uppe till höger på sidan. Skriv ett eller flera ord i sökfältet och tryck på Enter/Sök eller knappen ”Visa alla sökträffar”.

Spårmärkning (brödsmulor)

Vi använder spårmärkning för att göra det enklare att navigera på obo.se. Spårmärkningen visas på varje sida, ovanför sidrubriken. De röda länkarna går att klicka på om du vill backa bakåt.

Mina sidor

Som hyresgäst har du möjlighet att logga in på Mina sidor med BankID eller ditt personliga lösenord. Här kan du bland annat söka bostad, parkering och förråd, göra en felanmälan och beställa hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll till din bostad.

Foton på webbplatsen

Bilderna på obo.se får endast användas av ÖrebroBostäder AB om inget annat står angivet.

Vad kan vi göra bättre?

Du får gärna komma med synpunkter och förslag på ur vi kan fortsätta utveckla webbplatsen. Det gör du enklast genom att mejla oss på kundcenter@obo.se.