fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Jobba på ÖBO

Att jobba på ÖBO innebär att du är med och bidrar till att Örebro är en attraktiv stad att leva och arbeta i. Här får du utvecklas och göra saker som berör genom att jobba med det som är viktigt för dem som bor hos oss, för staden och för oss alla som lever och jobbar i Örebro.

Vårt uppdrag är att bidra till ett bättre Örebro att bo, leva och verka i. Att vara en del av oss innebär att du är med och bygger, inte bara hem, utan även bidrar till ett bättre liv för alla i Örebro. Dessutom har vi kul på jobbet, trevliga arbetskamrater och en god familjär gemenskap!

Utvecklas med oss

På ÖBO påverkar du din karriär samtidigt som du påverkar vardagen för många andra. Många har jobbat hos oss flera år och vi tror och hoppas att det är genom våra goda utvecklingsmöjligheter och möjligheterna att byta jobb inom företaget, som bidrar till att våra medarbetare stannar hos oss länge.

Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag och vi vill vara i framkant och vara med och driva utvecklingen i vår bransch. Det ger våra medarbetare goda möjligheter att utvecklas och att göra karriär hos oss.

100 olika yrkesroller

Hos oss finns ungefär 100 olika yrkesroller. Här kan du arbeta med allt från fastighetsskötsel, uthyrning och bygg till ekonomi, it och hållbar utveckling. Oavsett vad du jobbar med på ÖBO har vi alla samma mål –  att skapa trygga hem för dem som bor hos oss. Allt vi gör, gör vi med omtanke om människorna som bor hos oss och miljön vi påverkar samt för att skapa ett bättre Örebro.

Känns det spännande? Kolla in våra lediga tjänster!

Två ÖBO-medarbetare på ÖBOs kontor pratar med varandra och tittar i ett papper.