Hoppa till huvudinnehållet

Samarbeten med föreningar och organisationer

Vi vill bidra till en positiv utveckling i Örebro som också skapar mervärden för våra kunder. Ett sätt är att samarbeta med olika organisationer och föreningar, som delar våra värderingar.

Vi vill gärna ha en bred verksamhet och samarbeta med välfungerande föreningar och organisationer som står för värderingar vi kan identifiera oss med. Viktigast för oss är alltid de stadsdelsnära aktiviteter och föreningar som är en del av våra hyresgästers vardag.

Tre kriterier för våra samarbeten:

  • Det ska vara bra för ÖBO.
  • Det ska vara bra för våra hyresgäster.
  • Det ska vara bra för Örebro.

ÖBO och våra dotterbolag samarbetar med föreningar, organisationer och evenemang där vi når ett brett spektrum av människor. Vi strävar efter att få en bra balans när det gäller:

  • fördelningen mellan idrott, kultur och samhällsengagemang
  • stöd till herr- respektive damidrott.

Vi samarbetar med organisationer och föreningar som är aktiva i Örebro kommun. Vi samarbetar med hela föreningar, inte enskilda lag. Vi stöttar inte enskilda personer, exempelvis idrottsutövare.

Läs mer i våra riktlinjer för marknadsaktiviteter.

Vill din förening/organisation samarbeta med oss?

Vi vill då veta vad din förening vill uppnå genom ett samarbete med oss och på vilket sätt det skulle vara till nytta för oss, våra hyresgäster och Örebro. Välkommen med din ansökan.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi behandlar dina uppgifter enligt vår policy. Läs mer om den här.