fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Betala hyran

Hyran betalas i förskott senast den sista vardagen varje månad. Det finns olika sätt att betala hyran på.

Det är viktigt att du betalar din hyra i tid. Om du får problem med att betala din hyra, kontakta oss direkt innan det har gått för långt. Vi kan ge dig råd och hjälper till att hitta en lösning.

Du kan betala din hyra på olika sätt; med autogiro, e-faktura, via Kivra eller få avin hemskickad via mejl eller per post.

Autogiro

Med autogiro dras hyran automatiskt från ditt konto till ÖBO varje månad. Du kan alltså lita på att din hyra alltid betalas i tid, även om du är bortrest.

Pengarna dras automatiskt från ditt konto på förfallodagen alternativt dagen före sista bankdag i månaden. Du kan också välja att dragningen ska göras den 22:a i månaden.

När du betalar med autogiro får du ingen pappersfaktura hem. Vill du se din hyresavi kan du alltid hitta den på Mina sidor.

Aktivera autogiro

Anslut dig smidigt till autogiro via din internetbank. Du kan också skriva ut och fylla i Anmälningsblankett för autogiro och skicka in den till oss.

E-faktura

Med e-faktura för du din hyresavi elektroniskt direkt till din internetbank.

Kontakta din bank så hjälper de dig att komma igång. Det är via din internetbank som du gör din anmälan och det är dit du vänder dig om du har frågor om e-faktura.

Kivra

Du kan välja att få dina hyresavier via den digitala brevlådan Kiva. Skaffa Kivra via kivra.se eller via Kivra-appen.

Om du redan är kund hos Kivra får du automatiskt all post från oss där.

Om du är ansluten till e-faktura och istället vill ha din hyresavi via Kivra måste du först avsluta e-fakturan.

Frågor och svar om din hyra