fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Hej student – hitta ditt nya hem hos oss!

Söker du studentbostad i Örebro? Vi erbjuder studentbostäder för dig som studerar på Örebro universitet eller Örebro teologiska högskola. Hos oss finns runt 1 100 studentbostäder, anpassade efter just dina behov.

Vi erbjuder studentbostäder i olika storlekar. Du kan välja mellan både nya moderna studentbostäder eller lite äldre charmiga studentbostäder, alla bekvämt belägna antingen nära campus eller Örebro stadskärna. Dessutom har vi korridorsrum, där du delar kök tillsammans med andra studenter. Det är gratis att registrera dig som sökande – och du samlar poäng varje dag!

Sök studentbostad och se lediga bostäder

Bekvämligheter

Oavsett vilken lägenhet som blir din, har du tillgång till gemensamma utrymmen för socialt umgänge, festlokal och studier samt ett välutrustat utegym. Vi erbjuder självklart också säker cykelförvaring, möjlighet att teckna internet via stadsnät och tvättmöjligheter.

Läs mer om fest- och gemensamhetslokaler här.

Bostadsgaranti

Är du förstaårsstudent, står i kö för studentbostad hos oss och har sökt flera lägenheter men inte fått någon? Med vår bostadsgaranti erbjuder vi tillfälliga boenden under en termin. Det är viktigt att du läser igenom kraven för att ansöka om garantin. Detta för att veta hur du går tillväga och vad som förväntas. Läs mer om bostadsgaranti här.

Här finns våra studentbostäder

Frågor och svar om studentbostäder