Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Nyrenoverat på norr

De gröna kvarteren på Norrby rustas nu upp med modern standard och tidstypisk karaktär. De populära 50-talshusen på Höglundagatan, Tallbacksvägen och Norrbygatan får ett lyft både interiört och exteriört. Några av adresserna är redan uthyrda, men under hösten fortsätter uthyrningen av de sista husen, med inflytt i början av våren 2020.

Lägenheterna

Vi byter stammar, ledningar, fönster och installerar ny ventilation. Alla ytskikt och fönster byts ut. Inne i lägenheterna installeras ny köksutrustning. Vi tar även bort den gamla klädkammaren och tar vara på utrymmet i form av ett större badrum, där man kan välja egen tvättmaskin som tillval. För bra förvaringsmöjligheter byggs en hel vägg av garderober inne i sovrummet.

Området

Norrby har länge haft många hyresgäster och varit ett eftertraktat område ända sen det byggdes för snart 70 år sedan. Området ger närhet till såväl grönområden, service och skolor. Förråd, cykelförvaring och möjlighet att hyra parkeringsplats finns.

Eget val av uppkoppling

Ännu en skillnad mot tidigare är att husen bara är uppkopplade till Stadsnät; traditionell tv och telefoni finns inte längre. Istället väljer du själv din leverantör av tv, bredband och telefoni, vilket ger stor valfrihet.

Exempel på hyror och planlösningar

Antal rum Storlek Månadskostnad Dokument
2 rum och kök 56 kvm 6 745 kr/mån Planlösning
3 rum och kök 69 kvm 7 900 kr/mån Planlösning
4 rum och kök 77 kvm 8 852 kr/mån Planlösning

Det här finns i området

Tillbaka till listningen