Hoppa till huvudinnehållet

Nyrenoverat på norr

De gröna kvarteren på Norrby rustas nu upp med modern standard och tidstypisk karaktär. De populära 50-talshusen på norr får ett lyft både interiört och exteriört. Några av husen är redan klara och nu har turen kommit till Norrbygatan 14-34.

Lägenheterna och husen

Vi byter stammar, ledningar, fönster och installerar ny ventilation. Alla ytskikt och fönster byts ut. Inne i lägenheterna installeras ny köksutrustning. Vi tar även bort den gamla klädkammaren och monterar fler garderober i sovrummet, vilket  ger bra förvaringsmöjligheter. Badrummet blir nytt och helkaklat.

I nedre delen av trapphusen sätter vi in postboxar istället brevinkast i lägenhetsdörren. Vid lägenhetsdörrarna monterar vi tidningshållare. Dessutom målar och snyggar vi till i trapphusen.

Området

Norrby har länge haft många hyresgäster och varit ett eftertraktat område ända sen det byggdes för snart 70 år sedan. Området ger närhet till såväl grönområden, service och skolor. Förråd, cykelförvaring och möjlighet att hyra parkeringsplats finns.

Nu gör vi det ännu trivsammare utanför husen. Vi ser över gårdar och angränsande ytor, med bland annat nya fina planteringar, plattläggningar, bättre cykelförvaring och fler sittplatser.

Hyror och ritningar

Hyrorna och de slutliga planlösningarna kommer inom kort.

Det här finns i området

Tillbaka till listningen