Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Nyrenoverat i Vasastan: Malmgatan 2

Nu hyr vi ut de nyrenoverade bostäderna på Malmgatan 2, som ligger i Vasastan, nära centralstationen. Här finns 14 trivsamma och varierade lägenheter att hyra, från ett rum och kokvrå till fyra rum och kök. I mars 2021 kan hyresgästerna flytta in.

I det fyra våningar höga huset finns totalt 14 lägenheter från ett rum och kokvrå till fyra rum och kök. Lägenheterna har stora variationer i sin utformning: de flesta har vanlig balkong, en har fransk balkong och en har terrass.

Bostäderna

Vi renoverar huset från topp till tå, då vi byter alla stammar, ledningar och andra tekniska installationer. I lägenheterna byter vi alla ytskikt som golv och tapeter. I vardagsrum är det parkett på golvet och i övriga rum linoleummatta. Alla lägenheter har ny köksutrustning, med diskmaskin. I de något större lägenheterna har vi förberett för tvättmaskin, som går att välja som tillval. Tvättstuga finns i källaren.

Utemiljön

På utsidan fräschar vi upp huset med en ny puts, nya fasadskivor och ny färg. Dessutom monterar vi nytt tak samt öppna balkongfronter för mer ljusinsläpp.

På gården finns det cykelförvaring, några parkeringar samt en laddplats för elbil.

Exempel på lägenhetstyper

Antal rum Storlek Månadskostnad Dokument
Ett rum och kokvrå 35 kvm 4 900 kr/mån Planlösning
Två rum och kök 59 kvm 7 300 kr/mån Planlösning
Två rum och kök 62 kvm 7 400 kr/mån Planlösning
Fyra rum och kök 94 kvm 10 350 kr/mån Planlösning

Det här finns i området

Tillbaka till listningen