Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Köp ett radhus i kvarteret Hjärstaskogen

Nu kan du köpa ett renoverat radhus till ett bra pris på Visgatan 3, i kvarteret Hjärstaskogen, Vivalla. I dagsläget finns bara tre radhus kvar till försäljning: Visgatan 3K, 3F samt 3B.

Här kan du äga ett trivsamt och lättskött radhus på fyra rum och kök, i två plan med trädgård/uteplats i två riktningar. Carport på tomten ingår samt tillhörande kallförråd. Radhusen har renoverats olika mycket, och varierar därför i pris. Du väljer vad som passar dig och din familj.

Försäljningen av radhusen är en del i ÖBOs arbete att skapa trivsamma stadsdelar med variation, genom en blandning av olika hustyper, äganderätt och hyresrätt.

Ny form i kvarteret

Radhusen är en del av kvarteret Hjärstaskogen som fått ett hel nytt utseende de sista åren. Här hittar du nyrenoverade lekparker, trivsamma parkmiljöer samt arkitektritade och upprustade bostadshus. I närheten av radhusen kommer ett parkområde att renoveras.

Nära till grönområden

Radhusen har ett trivsamt läge nära till flera grönområden inne i stadsdelen. På andra sidan Vivallaringen finns Vivallakullen som just nu byggs om till ett modernt rekreationsområde. Bland annat rustar man upp gångstigar och gör nya grillplatser, utegym, entréer, lekplats, trappa till toppen av kullen och ett landmärke/konstverk på toppen.

Hyr innan du köper

Marken ska styckas av och till sommaren kan du äga ditt radhus. Men du kan redan flytta in och hyra radhuset fram till dess avstyckningen är klar. Då får du tillgodoräkna dig 8000 kr av  hyran som del av din kontantinsats.

Det här finns i området

Tillbaka till listningen