Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Bara för dig / Smart Bredband

Smart BredbandGrattis du som har stadsnät!

Alla tjänar på att använda Stadsnätet, även du som använder nätet i liten skala. För vad du än ska göra på nätet så går det snabbt och säkert till låga priser. Internet, telefoni och TV det är bara att surfa, prata och titta.

Valfrihet är det öppna bredbandsnätets signum och viktigt av många anledningar. Med flera leverantörer i varje tjänstegrupp, med många tjänster att välja på, korta bindningstider och enkelheten att byta leverantör ger dig möjligheten att bestämma vad du vill ha och från vem.

Ditt val gynnar dig och ger dig prisvärda tjänster med hög kvalitet. Om du inte är nöjd så byter du till något bättre och bidrar till utvecklingen. Vanligaste är fortfarande att nätet används till att surfa och skicka mejl. Många använder det också till nyttotjänster så som bankärenden, betala hyran eller att jobba hemifrån. Andra laddar ner musik, filmer eller tittar på TV. Många ringer via nätet men fler borde göra det eftersom den enda skillnaden mot gammal telefoni är att det är billigare.

Besök www.stadsnat.se för mer information, priser och utbud!

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se