fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Varbergagatan 132–146

Nu hyr vi ut de nyrenoverade och nybyggda bostäderna på Varbergagatan 132–146. Här finns bostäder från ett rum och kök till sex rum i etage. Ovanpå ett hus har vi byggt på en våning med helt nya bostäder i olika storlekar. De flesta bostäderna i huset har balkong.

Erbjudande

  • Du behåller de poäng du har hos oss – samtidigt som du tjänar in nya.
  • Du har möjlighet att få ett anpassat inflyttningsdatum.

Erbjudandet gäller även bostäder på Varbergagatan 101– 110.

Se lediga lägenheter och anmäl ditt intresse här.

Bra att veta

  • Du som redan har avtal för en nyrenoverad bostad på Varbergagatan omfattas inte av erbjudandet.

Digital rundvandring

Ta en digital rundvandring i en nyrenoverad lägenhet på tre rum och kök:

Nyrenoverade bostäder

Vi har renoverat de befintliga bostäderna helt och hållet som en del av den större förnyelsen av Varberga. Det innebär att vi har bytt det mesta som tekniska installationer, stammar, ledningar och ny ventilation med värmeåtervinning. Dessutom isolerar vi väggarna extra på känsliga ställen. Vi har också satt in nya fönster, dörrar och garderober i bostäderna.

Vi har gjort bostäderna mer tillgängliga genom bredare dörrar, tillgängliga kök och badrum samt dusch. Vi har bytt alla golv till ekparkett på golvet i vardagsrummet och moderna linoleumgolv i kök, sovrum och hall. Alla väggar är tapetserade, förutom i kök och hall där vi satt upp en slät målad väv. Vi har monterat ny modern köksutrustning i alla bostäder, de flesta bostäder från två rum och kök och uppåt har även diskmaskin som standard.

Badrummen har plastmatta på golven och kaklade väggar. Badrummet är i de flesta lägenheter förberett för tvättmaskin, som du kan välja som tillval.

Nybyggda bostäder

Lägenheterna har målade väggar och ekparkett i alla rum. Vid entrédörren i hallen ligger eb tålig klinker. Köket är utrustat med diskmaskin. Badrummen har klinkergolv och vitkaklade väggar, med ett dekorfält samt egen tvättutrustning i alla bostäder från två rum och kök och större. I enrummarna har vi förberett för tvättutrustning.

Utemiljön

Trapphusen har fått nya entrépartier och digitalt låssystem med porttelefon. På gårdarna har vi skapat vi ny cykelförvaring med låsbara cykelställ. Vi har också gjort gårdarna trivsammare med nya planteringar och lekytor samt platser där de boende kan fika eller umgås. På bilderna ovan kan du se hur det kan se ut.

Bra att veta

Finplanering av gården påbörjas efter att lägenheterna är klara. Gårdarna är därför inte färdigställda vid inflyttning och störande arbeten kan förekomma.

Vi tillämpar individuell mätning, vilket innebär att du betalar för det vatten du använder i bostaden samt i tvättstugan.

Bilder på hus och gård är tagna på en granngård, men utformningen överensstämmer till stor del.

Lägenhetsförråd finns på två ställen: i källaren under Varbergagatan 132-135 (här finns förråd även för Varbergagatan 136-141) samt i källaren under Varbergagatan 124-146.

Exempel på hyror
Antal rum Storlek Månadskostnad Dokument
Ett rum och kök 28,5 kvm 4 845 kr/mån Planlösning
Ett rum och kök 38 kvm 6 145 kr/mån Planlösning
Två rum och kök 50 kvm 7 136 kr/mån Planlösning
Två rum och kök 62,5 kvm 7 658 kr/mån Planlösning
Tre rum och kök 65 kvm 8 356 kr/mån Planlösning
Tre rum och kök 71,5 kvm 8 943 kr/mån Planlösning
Fyra rum och kök 95 kvm 10 984 kr/mån Planlösning
Sex rum och kök 143 kvm, etage 15 718 kr/mån Planlösning

Det här finns i området

Tillbaka till listningen