Hoppa till huvudinnehållet

Änggatan 18 – nyrenoverat med stans bästa utsikt?

Nu renoverar vi huset på i hörnet av Drottninggatan och Änggatan. Bostäderna byggs om och samtidigt renoveras restaurangen i bottenplan som får en ny takbar med utsikt över söders takåsar.

När vi renoverar huset på Änggatan 18 vill vi behålla de fina och tidstypiska kvaliteterna från 60-talet, samtidigt som vi anpassar bostäderna efter de krav som vi idag ställer på ett modernt boende. De små ettorna byggs om och när huset står klart kommer det att finnas 60 lägenheter från ett till tre rum och kök, de flesta med balkong.

Olika storlekar och standard

I huset kan man inte bara välja mellan bostäder i olika storlekar, utan också bostäder med olika utseende och egenskaper. På så vis blir det mer variation i bostädernas standard och i förlängningen även av hyrorna. De bostäder som är lite enklare har till exempel linoleumgolv, medan det i en plusvalsbostad bland annat finns parkettgolv och spotlights i taket i badrummet.

Restaurang och bar

Restaurangen i bottenplanet renoveras också. Den nya takbaren blir en del av restaurangen och de båda delarna förbinds med en egen hiss. Restaurangen har också möjlighet att ha en uteservering i markplan.

Här kan du läsa mer om restaurangen.

Det här finns i området

Tillbaka till listningen