fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Välbesökt invigning i Varberga centrum

Nya Varberga centrum närmar sig mer och mer att bli färdigt, nya hyresgäster och välbekanta lokalhyresgäster börjar göra sig hemmastadda. Det firade vi med en festlig invigning den 25 mars.

Glädjen sprider sig när både bostads- och lokalhyresgäster flyttar in. De omtyckta verksamheterna – blomsterbutik, frisör, restaurang och kiosk – har öppnat i sina nya, moderna lokaler. Nya Varberga centrum börjar bli klart. För att fira denna milstolpe höll vi en festlig invigning den 25 mars!

Överträffade förväntningar

Invigningen blev en riktig succé med ett besökarantal som överträffade alla förväntningar. Torget var fullt av aktivitet, verksamheterna välbesökta och den öppna lägenhetsvisningen lockade många nyfikna.

Besökarna kunde bland annat tävla i femkamp med Sörbybacken, gå tipspromenad, snurra på lyckohjulet, träffa Verdandis olika sagoväsen och quizza med Peab. På förmiddagen anordnade familjecentralen miniröris och fritidsgården bjöd på korv med bröd. Dessutom pyntade över 100 förskolebarn från förskolorna i närområdet torget med påskpyssel.

Läs mer om Varberga centrum – nybyggt i hjärtat på väster här.

Vinnare i ÖBOs tipspromenad

Vinnarna i ÖBOs tipspromenad har lottats, vi säger grattis till:

  • Marlene Henriksson och Åke Bruhn, som vann tipspromenaden för vuxna.
  • David Deniz och Marwen Souad Aem som vann tipspromenaden för barn.
Tillbaka till Nyheter