fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Sprillans nytt med magisk utsikt

Nu hyr vi ut våra bostäder i det nybyggda tiovåningshuset i Varberga centrum. Här väntar härliga bostäder med stora balkonger och Örebros kanske bästa utsikt. Lägenheterna släpps löpande under hösten – i mars 2024 är det dags att flytta in. Och som en bonus får du behålla din köpoäng.

Här kan du läsa mer om kampanjen, de nya bostäderna eller anmäla ditt intresse.

Ljusa bostäder med stora balkonger

I huset finns 30 bostäder från ett till fyra rum och kök, 34 till 98 kvadratmeter stora. Lägenheterna är ljusa med ett öppet sammanhang mellan kök och vardagsrum. Alla har stora balkonger, från 7,5 till hela 10 kvadratmeter.

Väggarna är målade i ljusa kulörer och på golvet finns ekparkett i en varm ton på alla golv.

Köken inreds med vita luckor, spis med varmluftsugn och diskmaskin. Ettorna saknar diskmaskin, men det kan du välja som tillval. Alla lägenheter har kaklade badrum med tvättutrustning.

Välkommen till Varberga!

Bostadshuset vilar på en ny centrumbyggnad i två plan. I förnyelsen ingår även ett större torg, mer grönska och fler parkeringsplatser. Hela projektet är klart under 2025.

I Varberga centrum hittar du bland annat kiosk med postombud, restaurang, frisör, blomsterbutik, vårdcentral och folktandvård.

I Varbergaparken alldeles i närheten finns utomhusbad, äventyrslekplats och odlingslotter. Närbelägna Varbergaskogen är ett naturreservat med grillplatser och motionsspår.

Tillbaka till Nyheter