Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Mer än bara kvadratmeter

Företag eller förening? Innerstan eller stadsdelscentrum? Vilken typ av lokal du än letar efter vågar vi lova att vi har något som passar dig. Och när dina behov ändras, då ser vi till att de uppfylls. Tryggt och smidigt.

Söker du festlokal?

Om du bor hos oss och letar efter fest- eller gemensamhetslokaler, finns mer information här.

Vanliga frågor

Jag vill hyra en festlokal, hur gör jag?

Det finns kvarterslokaler att låna för barnkalas, möten, studiecirklar som Hyresgästföreningen hyr ut. Kontakta dem på 010-459 15 26 för bokning och information. Vanligtvis tas en depositionsavgift på 300 kronor för att hyra lokalen. Efter städning och nyckellämning får du sedan 200 kronor tillbaka.

Student

För våra studenthyresgäster som vill hyra gemensamhetslokal, bastu eller ett gästrum finns en gemensamhetslokal på Grankottevägen att hyra för 600 kronor/dygn. Boka lokalen via ÖBO Student, mejla kundcenter@obo.se eller ring 019-19 42 00.

Får jag överlåta min lokal?

Om du vill överlåta eller ta över en verksamhet måste du kontakta oss. Hyresrätten för en lokal får enligt lag inte överlåtas utan att vi som hyresvärd ger tillstånd.

Jag har tappat bort en nyckel, hur gör jag?

Har du tappat bort en nyckel beställer du en ny via din bovärd eller lokalutvecklare. En ny nyckel kostar 155 kronor.

Behöver vi göra ett cylinderbyte debiteras du även för den kostnaden. Kostnaden för cylinderbytet kan läggas på kommande hyra eller via faktura.

Jag vill säga upp min lokal, hur gör jag?

Du behöver skicka in en skriftlig uppsägning till oss. Vi behöver veta: lokalens adress, produktnummer, avtalsnummer och önskat utflyttningsdatum.

Skicka den till: ÖrebroBostäder AB, Box 8033, 700 08 Örebro

Uppsägning av lokal (pdf)