Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Upptäck fördelarna med ÖBOs seniorbostäder

ÖBO Senior passar alla med aptit på livet, men är även anpassat för dig som har särskilda krav på en trygg och tillgänglig bostad.

Trivs du bra med fart i livet och gillar att resa och umgås med nära och kära? Ibland är det extra skönt att veta att man har något gemensamt med sina grannar.

ÖBO har cirka 1 200 seniorlägenheter runt om i hela Örebro. Du bor förstås i en egen lägenhet med kök, badrum och ett eller flera rum. Så här söker du seniorbostad.

För dig som fyllt 65 år

ÖBO Senior passar dig som fyllt 65 år, inte längre har några barn som bor kvar hemma och som vill bo med någorlunda jämnåriga.

För dig som fyllt 70 år

ÖBO Senior Plus är till för dig som fyllt 70 år. Här erbjuder vi bostäder för dig som vill bo lite tryggare, med tillgång till gemenskap och till fler tjänster som gör livet lite enklare.

Äldre par som skrattar

Din gemensamhetslokal

I de flesta av våra seniorhus finns en gemensamhetslokal. Här är utbudet fritt! Motionsrum, festlokal, måleri eller yogakurs? Det är du och dina grannar som bestämmer.

Seniorhjälparen till din tjänst

Du som bor i seniorbostad har möjlighet att anlita vår seniorhjälpare som kan hjälpa till att göra vardagen lite enklare. Att anlita seniorhjälparen kostar 100 kronor per besök. Det här kan seniorhjälparen göra för dig.

Här finns våra seniorbostäder