fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Rudbecksgatan 16

Stor lokal mitt i centrala Örebro.

Centralt belägen, ett stenkast från Våghustorget i Örebro, finns denna lokal på 700 kvadratmeter ledig att hyra. Med ett utmärkt läge och många människor som passerar varje dag kommer du garanterat kunna locka många kunder!

Här har du alla möjligheter att påverka lokalens utformning för att skapa rätt atmosfär för just din verksamhet. Lokalen behöver fräschas upp invändigt, vilket vi kommer att genomföra när vi har rätt kund.

Lokalen är belägen längs Rudbecksgatan och har stora fönster med mycket ljusinsläpp, lokalen är stor och kan anpassas till både två och eller tre lokaler. Eget lastintag finns.

Passar utmärkt till butikverksamhet, som kontor eller behandlingsverksamhet.

Tveka inte att göra en intresseanmälan om du vill veta mer eller boka en visning!

Snabbfakta om lokalen

  • Upp till 700 kvadratmeter butiksyta, kan även göras till lageryta baktill.
  • Lokalen behöver en uppfräschning invändigt.
  • Bottenplan med stora skyltfönster.
  • Eget lastintag.

Läget

Utanför lokalen finns både cykelbana och ett promenadstråk. Precis i närheten finns en busshållplats som är knutpunkt för många av Örebros stadsbussar. Ett par minuters gångavstånd bort finns tågstationen Södra station och Örebro resecentrum med både buss- och tågförbindelser.

Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar.

Det här finns i området