fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Drottninggatan 38 – bästa läget i stan

Hyresledig lokal centralt belägen i hjärtat av Örebro.

Centralt belägen, mittemot Krämaren och granne med Våghustorget, finns denna lokal ledig att hyra. Med ett utmärkt läge och många människor som passerar varje dag kommer du garanterat kunna locka många kunder.

Här har du alla möjligheter att påverka lokalens utformning för att skapa rätt atmosfär för just din verksamhet! ÖBO planerar att renovera fasaden med nya fönsterpartier samt bygga en ny tillgänglighetsanpassad entré. Lokalen fräschas även upp invändigt.

Lokalen är belägen i hörnet av fastigheten och har stora fönster med mycket ljusinsläpp, både mot Drottninggatan och Rudbecksgatan. En trappa ner finns ett tillhörande lager med utgång mot innergård och lastintag.

Passar till butikverksamhet, café eller enklare restaurang.

Snabbfakta om lokalen

  • 380 kvadratmeter butiksyta och 310 kvadratmeter lageryta.
  • Lokalen genomgår renovering både utvändigt och invändigt.
  • Hörnläge i bottenplan med stora skyltfönster åt två håll.

Läget

Utanför lokalen finns både cykelbana och ett promenadstråk. Precis i närheten finns en busshållplats som är knutpunkt för många av Örebros stadsbussar. Ett par minuters gångavstånd bort finns tågstationen Södra station och Örebro resecentrum med både buss- och tågförbindelser.

Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar.

Det här finns i området