fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Spännande verksamheter till kvarteret Hållstugan

Nu kan ÖBO Lokaler välkomna fler spännande verksamheter till kvarteret Hållstugan i centrala Örebro. Här är målet att skapa en unik mix av restauranger, caféer, butiker och kontorslokaler i ett av Örebros bästa lägen.

Nu kan ÖBO Lokaler presentera fler spännande verksamheter som väljer att flytta in i nyrenoverade lokaler i kvarteret Hållstugan i centrala Örebro.

– Jag är övertygad om att den intressanta mixen av verksamheter kommer att uppskattas av örebroarna, säger Karin Österdahl, lokalutvecklare på ÖBO Lokaler.

Örebro Optik – ny optikbutik, lång erfarenhet

Örebro Optik kommer att förse örebroarna med det senaste handplockade glasögonmodet och erbjuda glasögon, solglasögon och synundersökningar.

Pernilla Orrfält och Emma Ölvstam som startar upp och driver butiken är välkända hos många örebroare. Tillsammans har de lång erfarenhet av detaljhandeln och optikeryrket. Med hög teknikkänsla och kunskapsnivå kring glasögonbågar och glasögonglas skräddarsys produkterna efter kundens behov.

Tapa Tapa – lockande delikatesser

Tapa Tapa erbjuder främst delikatesser från Italien, Holland, Sverige, Grekland och Balkan. Kunderna kan exempelvis beställa en väl tilltagen charkbricka för två till fyra personer, med massor av delikatesser från dessa länder. Sommartid erbjuds även färdiga picknickkorgar redo att ta med till parken.

– Kvarteret Hållstugan är ett bra och centralt läge samtidigt som byggnaden är estetiskt tilltalande och ger en positiv känsla. Det finns goda parkeringsmöjligheter som gör att våra kunder smidigt kan ta sig till butiken och plocka upp sina delikatesser oavsett färdmedel, säger Isabella Gonzalez på Tapa Tapa.

Hyresgästföreningen – nya kontorslokaler för ett flexiblare arbetsliv

Hyresgästföreningens nya kontorslokaler i kvarteret Hållstugan uppfyller deras behov av ett centralt läge med förutsättningar för en flexibel, attraktiv och tillgänglig arbetsplats.

– I Kvarteret Hållstugan får vi en fungerande kontorsmiljömiljö som ger energi och ökar möjligheterna till samarbete och utveckling. Vi får också ett centralt läge med närhet till kollektivtrafik något som underlättar tillgängligheten för medlemmar och förtroendevalda som besöker oss, säger Fredrik Wrang, biträdande regionchef på Hyresgästföreningen.

Kvarteret Hållstugan – maten, mixen, mötesplatsen

I kvarteret Hållstugan huserar sedan tidigare bland annat Sveas konditori, livsmedelsbutiken Willys och tandläkarkliniken Stortorgspraktiken. Även tre nya restaurangkoncept kommer att öppna i kvarteret; italienska Basta, asiatiska MeiWei och fisk- och skaldjursrestaurangen Plankton. Fler verksamheter kommer att presenteras framöver.

Tillbaka till Nyheter