fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Finns ditt drömhem här?

Nu hyr vi ut våra nyrenoverade sekelskiftesbostäder och med toppläge på Stortorget 19.

Mellan den 2 och 5 januari publicerar vi bostäderna i etapper för uthyrning och då kan du anmäla ditt intresse. Står du inte redan i ÖBOs bostadskö? Registrera dig här.

I juni 2023 är bostäderna klara för inflytt

På Stortorget 19 A och B finns renoverade bostäder från två till sex rum och kök samt nybyggda ettor med utsikt över takåsarna. Här bor du i ett centralt läge, nära allt som innerstaden kan erbjuda.

Hela huset genomgår en omfattande renovering, där vi bevarar så mycket som möjligt av de gamla kvaliteterna: eldstäder, skjutdörrar, fiskbensparkett och marmorgolv. Samtidigt renoverar vi kök och badrum till en modern standard. Vi bygger även nya, smarta vindslägenheter som är 34–35 kvadratmeter stora.

Några av lägenheterna har balkong. Alla lägenheter får så småningom tillgång till en gemensam stor, terrass med grönytor, planteringar, gångstråk och sittplatser.

Läs mer om bostäderna på Stortorget 19.

Kvarteret byggs om i etapper

Förutom att vi renoverar två hus bygger ÖBO också fyra nya bostadshus, garage samt lokaler för butik och restauranger. Vi skapar också ett nytt restaurangtorg. Dessutom byggs ett nytt kontorshus i kvarteret. 2026 beräknas hela kvarteret vara klart. Här kan du läsa mer om hela projektet.

 

Tillbaka till Nyheter