fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Varberga Torg 1 – nybyggda kontorslokaler

Nybyggda kontorslokaler i ett nytt, levande och attraktivt stadsdelscentrum.

Är du intresserad av att etablera din verksamhet i nya Varberga centrum? Inom kort påbörjar vi bygget av nya kontorslokaler på plan 2, och vill nu se om intresse finns.

Här finns möjlighet att hyra nybyggda kontorslokaler, att från 76 kvadratmeter upp till 500 kvadratmeter. Ett utmärkt läge för ditt kontor, nära service och gott om parkeringsplatser. Bra skyltläge för att synliggöra din verksamhet.

Lokalerna står klara 2025/2026.

Välkommen att skicka en intresseanmälan!

Varberga centrum – hjärtat på väster

Nu skapar vi ett tryggt, levande och attraktivt centrum i Varberga – för boende, företag och besökare.

I förnyelsen ingår nya och renoverade bostäder och lokaler, ett större torg, fler parkeringsplatser och mer grönska. Nya Varberga centrum är en viktig pusselbit i den förnyelse som hela stadsdelen genomgår. Syftet är inte bara att fräscha upp, utan att också tillföra nya kvaliteter.

I Varberga centrum finns bland annat kiosk med postombud, restaurang, frisör, blomsterbutik, vårdcentral och folktandvården. Alldeles i närheten ligger VOXbadet med utomhusbassäng, beachvolleyplaner och stora gräsytor. Här ligger också Varbergaparken med stor äventyrslekplats och odlingslotter samt naturreservatet Varbergaskogen. Området lockar många besökare året runt.

Läs mer om nya Varberga centrum här.

Det här finns i området