fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Drottninggatan 46 – vandrarhem

Vandrarhem i city!

På Drottninggatan 46 i centrala Örebro finns denna stora lokal på totalt 490 kvadratmeter hyresledig. Lokalen har cirka 18 rum i olika storlekar och gemensamma utrymmen som kök duschrum och WC, perfekt som vandrarhem mitt i stan!

Läget

Lokalen ligger i Örebro city med närhet till både citypuls och kommunikationer. På andra sidan gatan ligger Conventum, en multianläggning för konferens, kongress, mässor, konserter och nöjen som har över 200 000 besökare per år. Tågstationen Södra station ligger endast fyra minters promenadväg bort. Under kommande år kommer hela södercity renoveras, här blir du dessutom granne med Örebro första takbar Glassery.

Alldeles i närheten ligger Våghustorgets busshållplatser och de omkringliggande galleriorna Krämaren och Vågen som tillsammans har ett 40-tal butiker och flera miljoner besökare varje år. Närhet till gym, Ica och annan service. Goda parkeringsmöjligheter finns i området, inomhus och utomhus både förhyrda och betalplatser inom en radie på några hundra meter.

Det här finns i området