fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Nybyggt på södra Ladugårdsängen – nära det mesta

Nu hyr vi ut det andra av våra nybyggda bostäder kvarteret Biplanet i södra Ladugårdsängen. Här bor du hållbart och bekvämt, nära stan och granne med naturen. Husen miljöcertifieras och står klara sommaren 2023.

Alldeles intill Änglandaskolan bygger vi två hus i kvarteret Biplanet, med 75 bostäder från ett till fyra rum och kök, de flesta med balkong eller uteplats.

I bottenvåningen av det ena huset bygger vi en förskola. Ovanpå den låga förskolebyggnaden gör vi en gemensam takterrass för de boende, med sittplatser och grönska. Ett bra komplement när du har fler gäster än din egen balkong eller uteplats rymmer.

Bostäder med ovanligt bra hyra

Lägenheterna är ljusa, med vitmålade väggar och ekparkett i en varm ton på alla golv. Bostäderna värms upp genom stomvärme; det gör att du får en behaglig inomhustemperatur utan radiatorer som stör när du möblerar. I badrummet har du egen tvättutrustning. Eftersom vi fått investeringsstöd för projektet kan vi ge bostäderna en lägre hyra än jämförbara nybyggda bostäder.

Miljöcertifierade bostäder – med bilpool

Biplanet är de första nyproducerade bostäderna som ÖBO miljöcertifierar enligt Miljöbyggnad Silver. I garaget finns båda vanliga platser och laddplatser. Dessutom får kvarteret en egen bilpool – perfekt för dig som bara behöver bil ibland och vill slippa onödiga kostnader.

Läs mer om bostäderna i kvarteret Biplanet.

 

Tillbaka till Nyheter