fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Bo mitt i stan? Välkommen hem!

Nu hyr vi ut de sista bostäderna i sekelskifteshuset på Trädgårdsgatan 8 – två sekelskiftestreor och två sprillans nya vindslägenheter.

Den 5 maj publicerar vi bostäderna i etapper för uthyrning och då kan du anmäla ditt intresse. Står du inte redan i ÖBOs bostadskö? Registrera dig här. I september/oktober 2023 är bostäderna klara för inflyttning.

Större eller mindre

I det klassiska hörnhuset från sekelskiftet bor du i ett centralt läge, nära till allt som innerstaden kan erbjuda. Här kan du bo i en av våra nyrenoverade lägenheter, på tre rum och kök, var och en på cirka 100 kvadratmeter med en liten balkong.

Letar du efter en mindre bostad? Högst upp i huset hittar du två helt nybyggda vindslägenheter på ett rum och kök, 35 kvadratmeter, med takkupor och utsikt över takåsarna.

Hela huset genomgår en omfattande renovering, där vi bevarar så mycket som möjligt av de gamla kvaliteterna i bostäderna, samtidigt som vi renoverar dem till en modern standard.

Läs mer om vad de olika bostäderna kan erbjuda.

Välkommen till örebroarnas nya mötesplats!

Förutom att vi renoverar två hus bygger ÖBO också fyra nya bostadshus, garage samt lokaler. Dessutom bygger Castellum ett nytt kontorshus i kvarteret. 2026 beräknas hela kvarteret vara klart. Läs mer om hela projektet och se hur trivsamt det blir.

Tillbaka till Nyheter