fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

130 nya bostäder nära Svartån

Intill Svartån på öster bygger vi 130 nya bostäder i kvarteret Måsen, med ett unikt läge där du har nära till både stadsliv och friluftsliv. Snart startar vi uthyrningen.

I kvarteret Måsen bor du granne med Stadsparken och naturreservatet i Oset samtidigt som du efter en kort cykeltur når hela stadens utbud i stadskärnan, Behrn Arena, universitetet, vårdcentral och sjukhus.

De 130 bostäderna på Aspnäsgatan fördelas i fem hus, mellan tre och sju våningar höga. Bostäderna varierar i storlek från ett till fyra rum och kök, för att passa hushåll av olika storlekar.  Vi bygger 130 lägenheter: 28 ettor, 47 tvåor, 32 treor och 23 fyror, från 31 till 109 kvadratmeter.

Lägenheterna har en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ekparkett och väggar i ljus kulör. Köket är utrustat med bland varmluftsugn och diskmaskin och i badrummet har du egen tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin. Alla lägenheter, förutom några av ettorna, har rymliga balkonger.

Husen är certifierade enligt Miljöbyggnad silver, vilket innebär att vi månar extra om ett bra inomhusklimat och energismarta lösningar med bland annat solceller som bidrar till husens energisystem.

Under husen bygger vi ett garage med cirka 80 platser.

I december 2024 planerar vi att de nya hyresgästerna kan flytta in.

Visningslägenhet för intresserade

På Aspnäsgatan 17 inreder vi en visningslägenhet, en trerummare på 70 kvadratmeter. Eftersom det är ett pågående bygge kan du som söker bostad inte se de lägenheter du anmäler intresse för. I stället får du chans att se materialval och utrustning i visningslägenheten.

Det här finns i området

Tillbaka till listningen