Du är här: Startsida / Bostäder / Våra stadsdelar / Bo på väster / Grönsångaregatan

GrönsångaregatanRadhus för alla åldrarPå väster, i närheten av Haga centrum, ligger Grönsångaregatan. Det är ett av ÖBOs mest populära områden för både barnfamiljer och äldre. Här har vi 140 radhuslägenheter på tre respektive fyra rum och kök.

Grönsångaregatan ligger nära Karlslunds herrgård, som erbjuder vackra naturstigar och välbevarade gamla hus. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. På Rosta Gärde finns många fotbollsplaner och vid Svartån ligger Hästhagens friluftsbad som är ett välbesökt sommarparadis.

Närmaste service hittar du i Haga centrum som ligger i anslutning till Västhaga. Där finns det även ett inomhusbad med gym och solarium. In till citykärnan är det cirka tre kilometer och dit tar du dig lättast med cykel, buss nummer 5 eller bil.

Hyresgästerna på Grönsångaregatan bildade 1991 en ekonomisk förening som i april 1993 ombildades till en boförening, det vill säga kooperativ hyresrätt. Detta innebär att du som hyresgäst vid inflyttningen blir medlem i föreningen och betalar en insats på 1 000 kronor som återfås efter avflyttning. Dessutom hjälper de boende till med många arbetsuppgifter i området.

På Grönsångaregatan finns också tillgång till snabbt Internet via bredband.

Bovärdskontor
Varbergagatan 26 D
Öppettider

Service 
Serviceutbudet finns i Haga centrum cirka en kilometer från bostaden.

Postservice
Uttagsautomat
Mataffär
Vårdcentral
Folktandvård
Apotek
Blomsterbutik
Bibliotek
Kiosk
Restaurang
Skomakeri
Frisör
Badhus med träningscenter

Bra att veta

  140 radhuslägenheter
  Stadsbuss
  I närheten finns all upptänklig service både i Haga centrum samt i Oxhagen.
  Nära till Karlslunds-området, Varbergaskogen, Varbergabadet.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se