Du är här: Startsida / Bostäder / Våra stadsdelar / Bo på norr / Lillån

LillånRadhus och lägenheter

Cirka sex kilometer norr om centrala Örebro ligger Lillån. Här bor du litet i utkanten av stan, men fortfarande tillräckligt nära för att kunna ta dig in till city med cykel.

Lillån kännetecknas av blandad bebyggelse från slutet av 40-talet och framåt. I stadsdelen har ÖBO sammanlagt cirka 130 bostäder i loftgångshus eller radhus, i grön, barnvänlig och bilfri närmiljö. Radhusen är i storlekarna två rum och kök till fyra rum och kök. Loftgångshusen är i två våningar och de flesta lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Lägenheterna här finns från ett rum och kök till fyra rum och kök.

Skola och barnomsorg finns i stadsdelen liksom fritidsverksamhet för ungdomar. För den golfintresserade är det inte långt till niohålsbanan Kårsta, som ligger vid sjön Lången.

Med cykel in till centrala Örebro tar det cirka 25 minuter, med bil 15 minuter. Lillån har även bra bussförbindelser till och från centrum.

   

Bovärdskontor
Tallbacksvägen 26
Öppettider

Bra att veta

  Byggt i slutet av 40-talet 
  130 bostäder
  Stadsbuss
  Området har en vårdcentral och konditori.

Parkeringsmöjligheter

  I Lillån har du möjlighet att hyra garage, carport och p-plats. Sök via Parkeringstorget för att se om något finns ledigt.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se