fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Köpmangatan 42 – 69 kvm

Nyrenoverad lokal med hörnläge i centrala Örebro.

På Köpmangatan i centrala Örebro erbjuds möjlighet att hyra denna nya och fräscha lokal på 69 kvadratmeter i ett toppenbra hörnläge. Lokalen görs helt klar med väggar och golv enligt standard och står klar till hösten 2024.

Är du intresserad av att driva butik, kontor eller någon form av behandlingsverksamhet i ett spännande läge? Välkommen att skicka en intresseanmälan!

Kvarteret renoveras

Här renoverar vi i kvarteret och skapar fem nya lokaler i bottenplan med entré mot Köpmangatan. Vi tillskapar en levande atmosfär med en ny restaurang på Krämartorget samt tre nya kontorsvåningar. På Drottninggatan 31 skapar vi även en stor lokal för behandlingsverksamhet samt en mindre lokal.

Läget

Här är det nära både till stadens puls och till kommunikationer. Inom bekvämligt avstånd ligger Conventum, en multianläggning för konferens, kongress, mässor och nöjen som har över 200 000 besökare per år.

Runt hörnet ligger Våghustorgets busshållplatser och shoppinggalleriorna Vågen och Krämaren som tillsammans har drygt 40 butiker och flera miljoner besökare varje år. Tågstationen Södra station ligger endast fyra minuters promenadväg bort.

Det här finns i området