fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Vi vill veta vad du tycker!

Nu skickar vi ut årets enkät till dig som bor hos oss. Här har du chansen att tycka till om stort och smått, som rör ditt boende.

Vi på ÖBO har alltid som målsättning att du som bor hos oss ska trivas i din bostad och med oss som hyresvärd. Därför genomför vi varje år en undersökning för att ta reda på vad du som bor tycker om oss.

Genom undersökningen får du möjlighet att säga vad du tycker och påverka hur vi arbetar. Det hjälper oss att förstå vad som är viktigt för dig som hyresgäst och vad vi behöver prioritera. På så sätt bidrar du till förbättringar i ditt område och till att vi blir en ännu bättre hyresvärd.

Vi hoppas att du inför 2024 vill svara på årets hyresgästundersökning, som skickas ut per mejl. Den tar ca 10–15 minuter att besvara och du deltar helt anonymt.

Stort tack på förhand!

Bra att veta

  • Undersökningen skickas till den person som står först på avtalet.
  • Står du först eller är ensam på avtalet, men har ändå inte fått undersökningen? Då är nog inte din rätta mejladress registrerad på obo.se/minasidor. Hör av dig till oss på 019-19 42 00 eller kundcenter@obo.se så kan vi skicka den till dig i efterhand.
  • Har du fått undersökningen, utan att ha ett aktivt avtal hos ÖBO? Då kan det bero på att din mejladress finns med under kontaktuppgifter för en anhörig.
  • För studentbostäder skickas en separat undersökning ut vid ett annat tillfälle.
Tillbaka till Nyheter