fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Ladda bilen i Rosta

Hyra laddplats för elbilen? I Rosta har ÖBO en laddstation med 16 parkeringsplatser för att ladda bilen. Hyr en egen parkeringsplats eller ladda bilen när det passar!

Hyra laddplats för att ladda bilen

Just nu har vi hyreslediga laddplatser i Rosta där du kan ladda elbilen. När du hyr en egen laddplats betalar du en månadsavgift för parkeringsplatsen. Du betalar även för den el du använder, som debiteras separat.

Se alla hyreslediga laddplatser och anmäl ditt intresse redan idag.

Ladda när det passar

För dig som endast vill kunna ladda bilen när det passar finns även åtta öppna laddplatser som delas med andra bilister.

För att starta laddning och se tillgängligheten på platserna, ladda hem appen ”EVcore” via Appstore eller Google Play. I appen kopplar du ditt betalkort och debiteras månadsvis för den el du använder.

Drivs av solen – den första av sitt slag

Laddstationen i Rosta är unik. Här vill vi försöka bidra till en hållbar lösning, där vi kan både producera, lagra och dela elenergi.

Stationen drivs av 141 solpaneler på taket, och dessutom finns ett batteri som lagrar överskott av elenergi som kan användas vid behov. Vid tillfällen då solenergin inte räcker till köper vi el från E.on. Tanken är dessutom att  kunna sälja tillbaka el till E.on, när vi har ett stort överskott.

Tillbaka till Nyheter