Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Vi söker en HR-specialist

Är du en omtänksam person som trivs med att ta egna initiativ? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

 

Du som person
Som HR-specialist hos oss är det viktigt att vara lyhörd, flexibel och serviceinriktad för att kunna stötta organisationen med HR-stöd i dagliga frågor och samtidigt vara strukturerad och lösningsorienterad.

Vi tror att du är en omtänksam och engagerad person, du bryr dig om människor. Du är van att ta ansvar och egna initiativ och gillar att få saker gjorda. Du är öppen och nyfiken och uppskattar att vara en del av ett starkt team. Och du vill utvecklas, både i ditt arbete och som person. Du trivs bra i en öppen miljö med högt i tak.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

 

Din roll
Som HR-specialist kommer du vara chefs- och medarbetares stöd i en massa dagliga frågor och administrativa uppgifter. Du kommer arbeta med uppgifter inom flera av personalenhetens processer som syftar till att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.  Bland annat kommer du jobba med rekryteringsuppdrag, rehabilitering och arbetsmiljö, arbetsrätt, kollektivavtal och förmåner. Det ingår också att arbeta med en del strategiskt arbete kring enhetens förbättrings- och utvecklingsarbeten inom HR-området.

På ÖBO tar vi också ett gemensamt ansvar för vårt samhälle och som medarbetare är du en del av det.

 

Dina kvalifikationer

  • Personalvetarutbildning eller motsvarande 
  • Arbetslivserfarenhet minst 2 år på heltid
  • Erfarenhet från arbete med personalfrågor

 

Anställningsform
Vikariat till 30 juni 2021. Heltid med start i mitten av augusti 2020.

 

Intresserad? Hör av dig!
Karin Nordmark, HR-chef, 019-194307
Mona Liljenskog, facklig representant för Vision 019-194471

Vi behöver din ansökan senast 2020-05-31. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Tillbaka till jobblistning