Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Sommarjobb inom Uthyrningsenheten

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Vi söker dig som idag studerar och har några år kvar på dina studier och som redan nu vet att du vill sommarjobba på uthyrningen inom ÖBO de kommande två­-tre åren. Däremellan tror vi att vi av och till kan erbjuda dig att jobba extra runt helger såsom påsk, jul och nyår etc.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att till stor del kunna besvara uthyrningsfrågor samt hjälpa våra kunder att hitta rätt bostad och parkeringsplats i ett webbaserat uthyrningssystem. Telefonkontakter samt besök ingår till stor del i arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
Det är viktigt att du tycker om att arbeta med service och att arbeta med människor. Därför ser vi att du som söker har stor social kompetens och trivs med att arbeta i grupp. Meriterande är om du läser till socionom, beteendevetare eller lärare samt kan tala flera språk.

Det är även ett plus om du har lokal kännedom, eftersom det underlättar i arbetet med uthyrningen av våra bostäder.

För mer information är du välkommen att ringa till Karin Blaxmo, chef Uthyrningsenheten, 019-19 42 00. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog, nås via växel 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 31 mars 2020. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.
 

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2020-03-31

Tillbaka till jobblistning