Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Sommarjobb inom Uthyrningsenheten

Vi söker dig som idag studerar och har några år kvar på dina studier och som redan nu vet att du vill sommarjobba i ÖBOs bobutik de kommande två­-tre åren. Däremellan tror vi att vi av och till kan erbjuda dig att jobba extra runt helger såsom påsk, jul och nyår etc.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du hjälper våra kunder att hitta rätt bostad och parkeringsplats i ett webbaserat uthyrningssystem. Telefonkontakter samt besök ingår till stor del i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Det är viktigt att du tycker om att arbeta med service och att arbeta med människor. Därför ser vi att du som söker har stor social kompetens och trivs med att arbeta i grupp. Meriterande är om du läser till socionom, beteendevetare eller lärare samt kan tala flera språk.

Det är även ett plus om du har lokal kännedom, eftersom det underlättar i arbetet med uthyrningen av våra bostäder.

För mer information är du välkommen att ringa till Karin Blaxmo, chef Uthyrningsenheten, 019-19 42 00. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog, nås via växel 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 31 mars 2019. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.
 

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Tillbaka till jobblistning