Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Sommarjobb inom Ekonomienheten

Vår ekonomiavdelning har behov av några sommarjobbare. För att söka dit så vill vi att du läser ekonomi på universitetet.

Arbetsuppgifterna innebär vanligt förekommande arbete inom en ekonomienhet, som till exempel bokföring och avstämningar, men även många kontakter, främst per telefon, med kunder och andra samarbetspartners – både inom och utanför företaget. Även kravverksamhet ingår i uppdraget.

Du ska tycka om att arbeta självständigt, vara stresstålig och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Hög social kompetens, ansvarstagande för arbetsuppgifterna, noggrannhet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper i officepaketet samt god administrativ förmåga. Kunskaper i engelska och gärna andra språkkunskaper är meriterande. Att vara serviceinriktad, flexibel och ha ett trevligt sätt är naturligtvis ett krav.

För mer information är du välkommen att ringa till Petra Östling, gruppchef Hyresredovisning, 019-19 42 36 eller Ingela Palmér, gruppchef Redovisning, 019-19 43 36. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog, nås via växel 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 31 mars 2019. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Tillbaka till jobblistning