Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Extrajobb och sommarjobb inom Kundcenter

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Till vårt Kundcenter söker vi nu extrapersonal för sommarjobb samt vid olika ledigheter och arbetstoppar och behov under året.

Arbetsuppgifter
I Kundcenter servar vi våra kunder och medarbetare inom företaget via telefon, mail, samt sociala medier.
Detta sker under våra öppettider vardagar måndag-fredag kl. 07:00-17:00.
Kundcenter tar emot samtliga inkommande samtal till företaget samt svarar på det mesta som rör boendet för våra hyresgäster.
Arbetet är omväxlade men kan tidvis vara stressigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tillgänglig att ersätta ordinarie personal i Kundcenter under sommarperioden och kring storhelger som t.ex. jul. Du förväntas kunna hoppa in med kort varsel vid behov. Vi söker i första hand universitetsstudenter som är i början av studierna eftersom vi erbjuder extra/sommarjobb under totalt 3 sommarperioder. Det är meriterande om du har vana från liknande serviceyrken. Vidare vill vi att du har god datorvana, är kommunikativ, har god administrativ färdighet och god samarbetsförmåga.

Kunskaper i engelska och gärna andra språkkunskaper är värdefulla i arbetet.

Att vara serviceinriktad, flexibel och ha ett trevligt bemötande är naturligtvis ett krav. Det är även ett plus om du har lokalkännedom eftersom det underlättar i det dagliga arbetet.

För mer information är du välkommen att kontakta Marie Röjmalm, chef Kundcenter  019-19 42 88. Mona Liljenskog facklig företrädare för Vision och nås via 019-194200. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2020.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2020-03-31

Tillbaka till jobblistning