Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Extrajobb och sommarjobb inom Kundcenter

Till vårt Kundcenter/växel och reception söker vi nu extrapersonal för sommarjobb samt vid olika ledigheter och arbetstoppar och behov under året.

Arbetsuppgifter
I Kundcenter/växel servar vi, via telefon och mail, våra kunder och anställda inom en rad olika områden under våra öppettider vardagar 7-17. Växeln tar emot samtliga inkommande samtal till företaget. Kundcenter tar emot t.ex. felanmälningar samt backar upp bovärdar. Kundcenter svarar på det mesta som rör boendet för våra hyresgäster. I receptionen välkomnar vi kunder och besökare till företaget. Arbetet kan tidvis vara stressigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tillgänglig att ersätta ordinarie personal i Kundcenter/växel och reception under sommarperioden och andra ledigheter som tex jul. Du förväntas kunna hoppa in med kort varsel vid behov. Vi söker i första hand universitetsstudenter som är i början av studierna. Det är meriterande om du har vana från liknande serviceyrken. Vidare vill vi att du har god datorvana, är kommunikativ, har god administrativ färdighet och god samarbetsförmåga.

Kunskaper i engelska och gärna andra språkkunskaper är värdefulla i arbetet.

Att vara serviceinriktad, flexibel och ha ett trevligt bemötande är naturligtvis ett krav. Det är även ett plus om du har lokalkännedom, eftersom det underlättar i arbetet.

För mer information är du välkommen att kontakta Marie Röjmalm, chef Kundcenter / Växel 019-19 42 88. Mona Liljenskog är facklig företrädare för Vision 019-194200. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Tillbaka till jobblistning