Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Det här erbjuder vi

Vi vill att du som arbetar på ÖBO ska ha möjlighet att utvecklas, göra saker som berör och samtidigt ha kul. Vi fattar att jobbet inte är allt, men det är en stor del av ditt liv och den vill vi göra så bra och meningsfull som möjligt.

Medarbetare på ÖBO

Över 90 olika yrkesroller

Hos oss har vi över 90 olika yrkesroller. Här kan du arbeta med allt från miljöfrågor, förvaltning, projektledning, marknadsföring och trädgårdsarbete till uthyrning och lokalvård. Oavsett vad du jobbar med på ÖBO har vi alla samma mål –  att skapa trygga hem till de som bor hos oss. Allt vi gör gör vi med omtanke till människorna som bor hos oss, miljön vi påverkar och för att skapa ett bättre Örebro.

Utbytesprogram i Europa

ÖBO är med i Eurhonet; ett europeiskt nätverk med bostadsföretag från sammanlagt fem länder. Det är Sverige, Tyskland, Frankrike, Italien och Storbritannien som är med och syftet med nätverket är att vi ska lära oss av varandra och dela med oss av våra erfarenheter. Genom Eurhonet har ÖBOs medarbetare möjlighet att delta i nätverkets utbytesprogram. Syftet är att öka kompetensen och få hem nya idéer och tankesätt som kan vara till nytta på hemmaplan i ett kortare eller längre perspektiv.

Hälsosam arbetsplats

Vi är en hälsosam arbetsplats med målet att alla ska ha ett hållbart och hälsosamt arbetsliv. Det innebär bland annat att du får ett generöst friskvårdsbidrag, tillgång till fjällstuga, frukt varje dag och aktivitetsbaserade arbetsplatser. Men ett hälsosamt arbetsliv handlar även om att få livet i övrigt att gå ihop så därför har vi flexibla arbetstider samt lediga halvdagar vid storhelger.

Fotboll musikhjälpen