Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Jobba på ÖBO

Vill du jobba på ÖBO? Här får du utvecklas och göra saker som berör genom att jobba med det som är viktigt för de som bor hos oss, för staden och för oss alla som lever och jobbar i Örebro.

Vårt uppdrag är att bidra till ett bättre Örebro att bo, leva och verka i. Att vara en del av oss innebär att du är med och bygger, inte bara hem, utan även bidrar till ett bättre liv för alla i Örebro. Dessutom har vi kul på jobbet, trevliga arbetskamrater och en god familjär gemenskap!

Utvecklas med oss

ÖBO påverkar du din karriär samtidigt som du påverkar vardagen för många andra. Många har jobbat hos oss flera år och vi tror och hoppas att det är genom våra goda utvecklingsmöjligheter och möjligheterna att byta jobb inom företaget, som bidrar till att våra medarbetare stannar hos oss länge.

Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag och vi vill vara i framkant och vara med och driva utvecklingen i vår bransch. Det ger dig som arbetar här goda möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss.

Över 90 olika yrkesroller

Hos oss har vi över 90 olika yrkesroller. Här kan du arbeta med allt från miljöfrågor, förvaltning, projektledning, marknadsföring och trädgårdsarbete till uthyrning och lokalvård. Oavsett vad du jobbar med på ÖBO har vi alla samma mål –  att skapa trygga hem till de som bor hos oss. Allt vi gör gör vi med omtanke till människorna som bor hos oss, miljön vi påverkar och för att skapa ett bättre Örebro.

Känns det spännande? Kolla in våra lediga tjänster!