Google Tag Manager Hoppa till huvudinnehållet

Fest- och gemensamhetslokal

Om du behöver en lokal till fest, möte, kalas eller studiecirkel finns det kvarterslokaler du kan hyra. Du som bor inom ÖBO Senior eller ÖBO Student har också tillgång till egna gemensamhets- och samlingslokaler i ditt närområde.

Kvarterslokaler

Hyresgästföreningen i Örebro hyr ut kvarterslokaler för exempelvis barnkalas, möten eller studiecirklar. Kontakta Hyresgästföreningen på 010-459 15 26 för bokning och information.

Tänk på att du vanligtvis endast kan boka en lokal i det område där du själv är boende.

Oftast tas en depositionsavgift ut på 300 kronor för att hyra lokalen. Efter städning och nyckellämning får du sedan 200 kronor tillbaka.

För seniorer

I de flesta av våra seniorhus finns en gemensamhetslokal. Här är utbudet fritt! Använd lokalen som motionslokal, middagslokal för större släktmiddagar eller för en fest.

Hyresgästerna är duktiga på att ordna egna aktiviteter för sig och sina grannar i gemensamhetslokalen. För det mesta är det hyresgästerna själva som håller i planering och genomförande. Ibland sker också aktiviteter i samarbete med ÖBOs seniorsamordnare och andra gånger är det föreningar, företag eller personer utifrån som håller i spännande möten.

För studenter

Som studenthyresgäst hos ÖBO kan du hyra samlingslokalen Loungen på Studentgatan 30. Här finns biljardbord, bastu, bord med åtta sittplatser och skönt soffhäng.

Loungen kan bokas onsdagar och lördagar med tillträde från klockan 15.00 till och med klockan 13.00 dagen efter. Kostnaden är 1 500 kronor per tillfälle.

  • Kontakta oss med din bokningsförfrågan.
  • Betalning sker via Swish 123 562 50 41 (Ange meddelande: Loungen 67200) eller faktura.
  • Nycklarna hämtas och lämnas på ÖBOs bovärdskontor i Brickebacken, Granrisvägen 23.

Du som hyr Loungen är ansvarig för lokalen, alla inventarier och för ordningen under tiden du hyr den. Du ansvarar även för städning.