Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Fest- och gemensamhetslokal

Behöver du hyra en lokal till en fest, möte, kalas eller studiecirkel här i Örebro? Eller bor du inom ÖBO Senior och vill veta mer om hur det fungerar i gemensamhetslokalen? Här har vi samlat all information.

För seniorer

I de flesta av våra seniorhus finns en gemensamhetslokal. Här är utbudet fritt! Du kan till exempel använda gemensamhetslokalen som din motionslokal, middagssalong för större släktmiddagar eller för en fest.

Hyresgästerna är duktiga på att ordna egna aktiviteter för sig och sina grannar. För det mesta är det du själv som håller i planering och genomförande. Ibland sker också aktiviteter i samarbete med ÖBOs samordnare och andra gånger är det föreningar, företag eller personer utifrån som håller i spännande möten.

Hyresgästföreningens kvarterslokaler

Hyresgästföreningen i Örebro hyr ut kvarterslokaler för exempelvis barnkalas, möten eller studiecirklar. När det gäller lokaler i Örebro kontaktar du Hyresgästföreningen på 010-459 15 26 för bokning och information.

Tänk på att du vanligtvis endast kan boka en lokal i det område där du själv är boende.

Vanligtvis tas en depositionsavgift på 300 kronor för att hyra lokalen. Efter städning och nyckellämning får du sedan 200 kronor tillbaka.