Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Nyrenoverat i Varberga

Vi renoverar bostäderna i Varberga från topp till tå. Nu har turen kommit till Varbergagatan 90-93, där de första hyresgästerna kan flytta in i juni 2019.

Vi renoverar bostäderna helt och hållet och byter det mesta som tekniska installationer, stammar, ledningar och  ny ventilation med luftåtervinning. Dessutom isolerar vi väggarna extra på känsliga ställen. Vi sätter också in nya fönster, dörrar och garderober. Bostäderna blir mer tillgängliga genom bredare dörrar, tillgängliga kök och badrum samt dusch. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Bostäderna

Lägenheterna får nya ytskikt på alla väggar och golv. I rummen blir det ekparkett och målade väggar, medan kök och hall får moderna linoleumgolv samt målade väggar. Tapet kan väljas som tillval i rummen.

Bostäderna får delvis ny planlösning, genom att vi moderniserar kök och badrum. Vi gör om trånga parallellkök till kök i vinkel och slår samman ett mindre badrum och wc till ett stort badrum. De större badrummen får nytt porslin, förvaring, plastmatta på golv samt kaklade väggar. Badrummet är förberett för tvättmaskin, som du kan välja som tillval. I det lilla WC-utrymmet målar vi väggarna. Köken utrustas med ny köksutrustning med hällspis, kyl/frys och nya skåpsnickerier. De större lägenheterna får även diskmaskin.

Gård och omgivningar

Trapphusen får nya entrépartier, porttelefon och kodlås.

Lägenhetsförråd finns i källaren och en gemensam tvättstuga finns i huset. På gården skapar vi ny cykelförvaring med låsbara cykelställ.

Bra att veta: På grund av ombyggnation i närliggande hus och trapphus förekommer en del buller och störningar.

Hyror

De första sju åren har vi en särskild rabatt på bostäderna genom att vi fått ett renoveringsstöd. Exakta hyror och storlekar kan du se när uthyrningen startar och du söker bostad.
Individuell mätning av kall- och varmvatten är standard. Det innebär att du betalar för allt vatten du använder, både varmt och kallt.

Antal rum Storlek Månadskostnad Dokument
2 rum och kök 59-62 kvm 6 549–7 020 kr/mån Planlösning
3 rum och kök 71 kvm 7 554–7 750 kr/mån Planlösning
5 rum och kök 119 kvm 11 402 kr/mån Planlösning

Det här finns i området

Tillbaka till listningen