Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Nyrenoverat 60-tal i centrum

Nu renoverar vi bostäderna på Änggatan 14–16, centralt på söder. De klassiska 60-talskvarteren rustas för en modern standard, men behåller sin fina form. I juni 2019 kan de nya hyresgästerna flytta in.

Vi rustar från topp till tå och byter det mesta i huset, som tekniska installationer och ledningar. Bostäderna får bland annat nya fönster och dörrar samt nya ytskikt. Huset får en finputsning även exteriört, genom att vi bland annat putsar om fasaderna, målar balkongfronter, socklar och stuprör.

Lägenheterna

I rummen lägger vi in  ekparkett, medan köksgolvet blir linoleum i modern tappning. Hallgolvet är ekparkett, men med klinker vid dörren. Väggarna i kök och hall målas i vitt, medan övriga rum tapetseras. Badrummet får kaklade väggar och plastmatta på golv. Om du vill kan du installera en tvättpelare som tillval.

I köket hittar du snickerier i vitt och kakel som stänkskydd över diskbänken. Kyl, frys och hällspis är standard. Diskmaskin finns i alla lägenheter, utom i enrummarna.

Gård och omgivningar

Den lugna innergården erbjuder båda sittplatser, gräsytor för spring, lekplatser och planteringar. Den får en sista finputsning när alla lägenheter är renoverade nästa sommar.

Förråd och plats för cyklar samt barnvagnar hittar du i källarplan 2/sutterängplanet.  En gemensam tvättstuga finns i huset.

På södercity har du nära till service, nöjen, restauranger och träningsanläggningar. I närheten ligger förskolor, grundskola och gymnasium. Till södra station promenerar du på några minuter och stadsbussarna finns runt hörnet.

Antal rum Storlek Månadskostnad Dokument
1 rum och kök 45 kvm 5 557 kr/mån Planlösning
2 rum och kök 63 kvm 7 389 kr/mån Planlösning
3 rum och kök 75-76 kvm 8 664-8 734 kr/mån Planlösning

Det här finns i området

Tillbaka till listningen