Hoppa till huvudinnehållet

Nya Varberga centrum

Nu skapar vi ett tryggt, levande och attraktivt centrum – för boende, företag och besökare. I förnyelsen ingår nya och renoverade bostäder och lokaler, ett större torg och fler parkeringsplatser. Projektet pågår 2021–2025.

I Varberga centrum pågår en större förändring – vi river, renoverar, bygger nya lokaler och bostäder samt gör om parkeringar och torg. Syftet är inte bara att fräscha upp, utan att också tillföra nya kvaliteter.

Attraktivt för varbergabor och andra örebroare – i nya Varberga centrum ska det finnas något för de flesta. Från livsmedel till vård och det mesta du behöver i din vardag däremellan. Vi skapar ett modernt och tillgängligt centrum som erbjuder mycket för alla boende i de västra delarna av Örebro.

Ursäkta stöket!

Under tiden som vi bygger nytt blir det förstås lite stökigt runt Varberga centrum.  Men ha tålamod – det blir bra. Vi längtar redan!

Följ projektet

Här kan du följa bygget genom vår webbkamera. Bilden uppdateras var femte minut. (Du kan behöva uppdatera sidan, om du vill följa sidan över tid.)

Webbkamera över bygget i Varberga centrum

Det här finns i området

Tillbaka till listningen