Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Bo bra med barn i Låtsasskogen

I kvarteret Låtsasskogen i Vivalla bor du extra bra med barn. Här är innergårdarna avskilda från bilgatan och mitt i kvarteret finns en stor lekpark med skogsdunge och grillplats. Nu renoverar vi från grunden inne och ute, så att vi kan erbjuda moderna bostäder i en grön och barnvänlig miljö.

I kvarteret finns 104 lägenheter från två till sex rum och kök på adresserna Lyrikgatan 11– 21 samt Krönikegatan 20–26.

Låtsasskogens utemiljö utformas med barnen i fokus. Därför också barnen i kvarteret fått vara med och ge sina synpunkter både kring innergårdar och lekparken. De har bland annat fått skapa sin egen lekpark i lego, för att visa sina önskemål.

Alla innergårdarna får sin egen unika prägel med djurtema, med både lekutrustning och sittplatser. Den stora lekparken i Låtsasskogen får ny klättervänlig lekutrustning på temat ”djur och natur” mitt i den fina skogsdungen. Intill dungen finns också ett trädäck med sittplatser och en mysig grillplats, där familjerna kan umgås.

Kök och badrum

Alla kök görs om och blir mer moderna. Köket får nya separata kyl- och frysskåp, ny hällspis, ny diskbänk, diskmaskin och fler eluttag. Ny linoleummatta läggs och vi vävar och målar väggarna i vitt.

Vi renoverar badrummet som får kaklade väggar och plastmatta på golvet. Väggen bakom toalettstolen kaklas som i en annan kulör, som fondvägg. Dusch är standard, men du kan välja badkar som tillval. I badrummen har vi förberett för tvättmaskin och tumlare som kan beställas som tillval.

Väggar och golv

Vi lägger nya linoleumgolv i hall och kök. Vardagsrummet får ett nytt parkettgolv. Väggarna i hall, sovrum, kök och vardagsrum vävas och målas i vitt. I det största sovrummet finns en tapetserad fondvägg.

Kulörval och tillval

Husen kommer att få tre olika kulörpaket på kakel, golvmattor, bänkskiva och fondvägg.  Som tillval kan du välja tvättutrustning (ryms inte i tvåorna), badkar, inglasning av altan och inglasning av balkong

Det här gör vi i husen

  • Vi renoverar badrum och kök
  • Vi målar väggarna, byter mattor och parkett.
  • Nya garderober, innerdörrar, fönster och entrédörrar
  • Vi renoverar uteplatserna
  • Nya rör- och elledningar, ventilation och ytterbelysning
  • Vi höjer taken och fasaderna får ny form med träpanel/skivor.

Hyror

Exempel hyror 2019, efter rabatt: 7 093–12 627 kr/mån, två till sex rum och kök

Vi tillämpar individuell mätning av kall- och varmvatten och kostnaden för detta läggs på din hyra i efterskott.

 

Det här finns i området

Tillbaka till listningen