Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Organisation

Kundcenter Hit ringer du när du vill oss något, få tag i en person, göra en felanmälan eller har ett annat ärende. Kundcenter hjälper dig hitta rätt!

Uthyrning Uthyrningen hjälper dig när du ska hyra eller säga upp ditt hyreskontrakt för bostad, garage, parkeringsplats eller förråd.

ÖBO lokaler Hyr ut och förvaltar våra kommersiella lokaler i våra stadsdelar och i city.

Bostad Här arbetar vi med våra hyresgäster i främsta fokus. Bovärdar, seniorhjälpare, bokonsulenter och många fler. Drygt 60 bovärdar har totalansvar för fastigheterna och servicen till bostadshyresgästerna. Det finns sex distrikt med tillhörande bovärdskontor:

  • Brickebacken & Student Östernärke, Adolfsberg
  • Centrum & Tybble Ladugårdsängen
  • Norrby Lillån, Glanshammar
  • Rosta & Markbacken
  • Vivalla & Baronbackarna
  • Varberga & Oxhagen Garphyttan

Fastighetsservice Här arbetar vi som syns utomhus för det mesta! Fastighetsservice jobbar med allt från städning av trapphus, skötsel av grönytor, reparationer inom snickeri, vvs, måleri och mycket mer.

IT It-utveckling, datadrift och kommunikationsteknik.

Fastighetsutveckling Ny- och ombyggnationer i fyra grupper, Projektledning Bygg, Projektledning Installation, Projektutveckling samt Bygg- & måleriservice.

Utveckling Fastighetsekonomi och verksamhetsutveckling. Miljö-, kvalitets- och hållbarhetsfrågor samt fastighetsköp och försäljning.

Ekonomi & administration Redovisning och rapportering, hyresredovisning, kravrutiner och inköp.

Finans Finansiering och drift av låneportfölj.

Kommunikation & marknadsföring Intern och extern kommunikation, marknadsföring, omvärldsbevakning, mediakontakt, marknadsanalyser, varumärkesvård och marknadsaktiviteter.

HR Personalfrågor och rekryteringar, hantering av löner, pensioner och försäkringar.

Dotterbolagen

Västerporten i Örebro AB skapar nya arbetsplatser, arbetstillfällen och mötesplatser på väster i Örebro för att göra det möjligt för människor, organisationer och föreningar att mötas och utvecklas, vilket i sin tur skapar möjligheter till nya jobb.

ÖBO Omsorgsfastigheter AB förvaltar fastigheter med omsorgsboenden för äldre och för personer med funktionsnedsättning, bostäder som blockhyrs av Örebro kommun.

ÖBO Husaren AB uppför och förvaltar fastigheter för moderbolagets verksamheter.