Hoppa till huvudinnehållet

Sommarjobb som fastighetsvärd

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 

Du är en händig person som är serviceinriktad och lösningsorienterad samt tycker om att ha kundkontakter. Du är strukturerad, noggrann och tar ansvar.   

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Huvuduppgiften är att, tillsammans med dina kollegor i teamet, säkerställa förvaltningens grunduppdrag; att det är ”rent, snyggt och tryggt” i det geografiska område man arbetar. 

Du ska framför allt hjälpa hela området med att utföra enklare reparationer i och utanför våra hyresgästers hem. Det kan till exempel vara att byta cylinder, sätta upp gardinbeslag, lösa enklare avloppsstopp, montera brandvarnare etc. Det kan även innebära att du hjälper teamet med andra förekommande uppgifter på området som att hålla snyggt i den yttre miljön.

Dina kvalifikationer

  • Genomförd gymnasieutbildning.
  • B-körkort.
  • Du bör ha någon form av dokumenterade kunskaper i vad rollen kräver.
  • Meriterande är även kunskap om och erfarenhet av fastighetsförvaltning. Gärna med fokus på kundkontakter och reparationer. 

Anställningsform

Sommarjobb. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!

Ajdin Gurda, Områdeschef Norrby, 019-19 42 00.
Regina Lenkel, Områdeschef Centrum, 019-19 42 00.
Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 00.

Vi behöver din ansökan senast 2023-03-31. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och ca 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder – människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Tillbaka till jobblistning