fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Sommarjobb som fastighetsvärd


Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt.
ÖBO tar ett stort samhällsansvar, med ambitionen att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro. 

Du som person 

Du är en händig person som är serviceinriktad och lösningsorienterad samt tycker om att ha kundkontakter. Du är strukturerad, noggrann och tar ansvar.   

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Du tycker om att vara en del av en familjär kultur där olikheter får ta plats.   

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  

ÖBO arbetar utifrån en värdegrund som utgörs av människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Viktiga frågor för oss – och vi hoppas att du känner detsamma. 

Din roll 

Huvuduppgiften är att, tillsammans med dina kollegor i teamet, säkerställa förvaltningens grunduppdrag; att det är ”rent, snyggt och tryggt” i det geografiska område man arbetar. 

Du ska framför allt hjälpa hela området med att utföra enklare reparationer i och utanför våra hyresgästers hem. Det kan till exempel vara att byta cylinder, sätta upp gardinbeslag, lösa enklare avloppsstopp, montera brandvarnare etc. Det kan även innebära att du hjälper teamet med andra förekommande uppgifter på området som att hålla snyggt i den yttre miljön.

Dina kvalifikationer

  • Genomförd gymnasieutbildning.
  • B-körkort är ett krav.
  • Du bör ha någon form av dokumenterade kunskaper i vad rollen kräver.
  • Meriterande är även kunskap om och erfarenhet av fastighetsförvaltning. Gärna med fokus på kundkontakter och reparationer. 

Anställningsform

Sommarjobb. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!

Ajdin Gurda, Områdeschef Norrby, 019-19 42 70.
Regina Lenkel, Områdeschef Centrum, 019-19 43 11.
Peter Gustavsson, facklig representant för Vision, 019-19 42 00.

Vi behöver din ansökan senast den 31 mars 2024. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta närmare 23 000 bostäder och över 1 000 kommersiella lokaler. Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/ 

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Tillbaka till jobblistning