Hoppa till huvudinnehållet

Handledare till sommarverksamhet i Vivalla


ÖBO Vivalla och Västerporten söker handledare för barn och ungdomsaktiviteter i sommar

Vi söker dig som har någon form av ledarutbildning och/eller erfarenhet av att leda barn och ungdomar samt har förmåga att skapa ett engagemang och intresse hos barn och ungdomar.  Tjänsten innebär att arbeta självständigt med att leda och fördela uppgifter till en grupp med feriepraktikanter. Feriepraktikanterna är mellan 15 och 18 år, vi tar in ca 35 ungdomar i tre perioder om 3 veckor vardera. Totalt kommer ca 120 ungdomar ha genomgått feriepraktik hos oss när perioden är slut.

Feriearbetet kommer att ha några olika inriktningar inom bland annat lättare snickeri, yttre skötsel, odling, barnaktiviteter och avfall. Meriterande är om du har erfarenhet av någon av våra inriktningar, skriv gärna med det i din ansökan. Arbetsuppgifterna kommer även innefatta att sysselsätta barn i området.

Vi sätter stort värde på att du är strukturerad, har god administrativ förmåga och är självgående som person. Det är viktigt att du kan arbeta hela perioden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Projektet pågår dagtid mellan kl. 8.00 och 17.00, mellan vecka 24 och vecka 32. Om möjlighet finns är det bra om du kan närvara några dagar innan projektstart för planering av projektet.

För mer information:
Peter Hovlund på telefon 019-194200 eller peter.hovlund@obo.se
Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, nås via växel 019-19 42 00.

Sista dag för ansökan är den 31 mars 2023. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder – människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och cirka 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

 

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2023-03-30

Tillbaka till jobblistning