Hoppa till huvudinnehållet

Trädgårdsgatan 8 – 21 kvm

Liten lokal i en fantastisk nyrenoverad sekelskiftesfastighet.

Nu finns möjlighet att hyra en perfekt liten butikslokal på cirka 21 kvadratmeter. Lokalen ligger i det nya kvarteret Hållstugan i centrala Örebro, med egen entré i gatuplan från Trädgårdsgatan.

Lokalen passar perfekt för en tatuerare eller för dig som vill bedriva samtalsterapi eller någon form av behandling. Du har möjlighet att vara med och påverka utformningen av lokalen så att den passar perfekt för din verksamhet och dina behov. Observera dock att lokalen inte är anpassad för café eller restaurang.

Här finns goda möjligheter att synas med närhet till stadens puls och populära grannar med en stadig ström av kunder. Lokalen har också tillgång till RWC, vilket gör det extra bekvämt för dina kunder.

Så om du letar efter en plats där du kan skapa din drömverksamhet, kontakta oss idag!

Kvarteret Hållstugan – örebroarnas nya mötesplats

Mitt i centrala Örebro, vid Stortorget, skapar vi nya kvarteret Hållstugan, platsen för möten mellan människor, smaker, tradition och inspiration. Här finns möjlighet att driva verksamhet i ett av Örebros absolut bästa lägen med direkt närhet till citypulsen, populära grannar och – inte minst – dina kunder.

  • 25 lokaler varav 8 är nyproducerade
  • Totalt 5 500 kvadratmeter lokalyta
  • I gatuplan skapas 11 butikslokaler, 3 restauranger, ett café (Sveas) och en livsmedelsbutik (Willys).
  • På plan 2 och 3 blir det totalt 9 kontor och verksamhetslokaler på 22-675 kvadratmeter.

Läs mer om nya kvarteret Hållstugan på kvarterethållstugan.se.

Det här finns i området